One more time, one more laap

 

 

 

If you have been following my blog, you know that I rank the national dish of Laos, laap (also called larb) very high on the list of world’s best dishes. To show one more time my admiration for laap, here is one more photo of it. This photo was taken at a restaurant called Boat Bar Restaurant on the main street in Luang Prabang, Laos. Yummy! Should you want to to make it yourself, see my previous post for the recipe (Cooking class in Luang Prabang).laap

 

.

2 thoughts on “One more time, one more laap

  1. nene

    Hei, löysin juuri herkullisen näköisen blogisi, kun selailin blogilistalta Ranskaan liittyviä blogeja. Elän itse kahden maan, Suomen ja Ranskan, välillä ja olen mahdollisesti muuttamassa Pariisiin. En tunne ennalta Pariisista yhtään suomalaista, joten olen kaivannut toisten suomalaisten kokemuksia Pariisissa asumisesta ja erityisesti töiden löytämisestä sieltä. Mistään kun ei oikein saa tätä tietoa. Kysyisinkin siis, että oletko itse töissä ja jos olet, niin oliko töiden saaminen helppoa?

    Like

    Reply
  2. Pingback: Lao Lane Xang 2: simply the best | pearlspotting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s